j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

Praktikal KWSP
Sunday, May 5, 2013 • 11:30 PM • 0 eLement{s}
Greeting Text

Bissmillahirrahmanirrahim , alhamdulillah selesai mengundi. haha bajet bajet macam lah aku boleh mengundi. padahal umur pown tak cukop lagi, ada hati nak mengundi. kan. Hmm, malam nie tetiba pulak ada mood nak meng-update blog. haha , mimpi apa entah. nak kena tunggu ada mood dulu baru boleh update blog. hahah.

weeeehuuuuu alhamdulillah dah SOLOSAI PRAKTIKAL LIMA BULAN . honeymoon dekat rumah 24 jam lah jawab nya. hahaha. seronok gilaaa dah boleh cuti. hehe. Lima bulan, dengar macam lama. tapi bila dah jadi dekat diri sendiri baru tao kejap jaa jangka masa lima bulan tue. hahaha lima bulan lah kena marah, lima bulan lah kena perli-perli, kena tanya macam-macam, kena uji macam-macam, kena itu kena ini. hahaha. fuhhhhhh LEGAAAA dah berakhir semuanya. 


walau apa pown, praktikal di KWSP Caw. Kangar , memang best sangat sangat sangat even kena marah kena perli kena kutuk. hahaha. semua tue pengalaman. pengalaman pengalaman pengalaman. huhuuuhu sedih laaa pulak. Hm insyAllah, jika diberi ruang dan peluang waktu, akan aku jejaki kaki disini lagi *cewahhh :p 

so sekarang nie asyik sibuk dengan report akhir LI. hahhh stress stress stresssssss stresss nyaa *huu over gila minah nie. 
ohooiii mana tak over nya, dah 7 Mei 2013 nie nak kena hantar. mak aihhh. malasnyaaaa. harap harap semuanya OKKkkaayyy . hehehe.



okey , good night . rehat sebentar bersama bonbon. daaaaa ^^,




suatu hari nanti. insyAllah.
Thursday, April 11, 2013 • 9:55 PM • 0 eLement{s}
Greeting Text


menjadi seseorang yang lebih baik itu mungkin susah. tetapi apabila di hati terdetik untuk berubah, segala pemikiran, ingatan dan juga tindakan kita hanyalah dengan tujuan untuk berubah. cuma yang membezakannya hanyalah cara kita, jangka masa kita dan ketetapan dihati kita. 

ya Rabb,
tertanya tanya di hati ini, berterusankah amalan aku , seandainya aku berubah untuk menjadi lebih baik dan mungkin insyAllah yang terbaik buat orang yang tersayang dan orang disekeliling aku?