j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

BAD Day..~
Monday, July 12, 2010 • 6:28 PM • 0 eLement{s}
hmmm..BAD DAY..??? yup...hri nie btol999999 bad day dlm hidup ak yg sbelom nie x der larhh jdi sterok cmnie..aduSs..aku tak dapat nak terima hakikat apa yg aku dah dengar...yg start nyer berlaku semua nie bila...tyme wktu math pagi tdie kt scola...masa yg prtama pown dh terjadie sumting...adoitt la..kes nyer cmnie..kan tyme tuh cgu aku suh la...student wt latihan yg dye bgie tuh kt whiteboard trmsok larhh salah sowg nyer adlah aku..hahaha..hampeh..aku wt tuhh dh btol dh jwapan dye..cme nyer...cgu nak jalan kira untk latihan tu mcm jalan kira yg dye dh ajar minggu lpas..nk d jdikan cter..aku pown da x ingt cmner jalan kira yg cgu ajar..hahaha..kan dh pdan mka..tu lah..x wt ulangkaji sangat..ngee~hmm...lpas yg kes ak tuh slesai...cgu bincang lahh soklan lain..lpas bincang-bincang..ada larkk satu soklan tuh salah jalan kira dye..memeningkan..so..apa lagi..cgu pown panggil la kawan aku yg jawap soklan tuh tdie..suh dye perbetolkan apa yg dh salah...tapi..dye tak tahu cmner nk wat kan soklan tuh..hmm..so, dh dye tak tahu cmner nak wat..cgu math aku tu pown suruh larhh dye tulis formula untk tajuk tuh..hampeh...dah bnde nak jdie kan...di buat nyer kawan aku tuh tak ingat formula untuk tajuk tuh....hmmm..apa lagi..cgu pown naik berang lah...then teros keluar dari kelas kteorg..adoitt la..pening3...apa nak jadi lah ngn cgu2 scola aku nieh...pda pndangan aku lah..cgu kena lah ajar klau student dye tak tahu mcm mner nk wt latihan tuh kan..tak semua nyer student nie 100% pandai...ada jgk yang masih lemah dan perlu diperbaiki kan...hmmm...lpas tuh kan...sbb nyer hri nie adalah bad day bgie aku adalah bila tyme bahasa inggeris..aduSss,...yang nie pown bermasalah jgk..tp..masalah nie brlaku bkn nyer disebabkan oleh cgu..tapi sbb kteorang nie larhh...hmmm..kteorg terlupa nak bwk kertas BI yg cgu dah bgie berkurun lama nyer...disebabkan kertas tuh tak diusik dh sekian lme nyer..so..dye dduk lah 'diam2' dlm fail...smpai ad kwn2 aku yg dh hilang kertas tuh pown..hmm...biasa lah..dh 'sibuk' study sangat kan..hahahha..nseb baek lah kertas tuh msih ada dan masih elok lagi kat aku..hahaha..yer lh..dh tak pernah nak tgok pown kertas tuh..hmm..mnggu lpas cgu dh ingat kan dh kteorg suh bwk kertas tuh..tapi..ntah cmner kteorg nie..satu kelas tak bawak..kecuali hanya lima orang sja yg bawak kertas tuh trmasok lahh aku..tapi tak wat pown latihan tuh..bwak sjer jer..hahahaha.....apa nak jdie lah ngn aku nie..ble la nk brubah..hahahha..pemalas..! so...nak di jdie kan cter lark...cgu BI..mmang dh bengang gler ngn kteorg nie teros jer kluar kelas...aduhh..sdeyh n sdeyh gler la ngn sikap kteorg nie yang x pernah nak brubah2 nie..
hmmm..yg ketiga coz hari nie adalah bad day bgie aku..sbb nyer hari nie ada ujian lisan bahasa arab...hmm..mmang tak bleyh nak kata apa dah..aku nie mmang terok gler kalau bab2 bahasa arab nie..satu apa tak pernah nak dapat markah tinggi..always yang rendah2 jer..uhukk2..tdie kan masa ujian lisan bahasa arb..mmang hampeh gler lah aku nie..dh lh nervous tak sangga2 tyme tuh..mmang gagap hbes lah..hmm...tak tahu lah dapat markah bpa..mmang aku tak ber harap sangat pown ngn bahasa arab nie sbb aku tahu kelemahan aku yang satu nie..huhu..aku tak dapat nak terima kenyataan apa yang dah aku dengar tdie..mmang aku sdeyh gler..tapi aku tahu..dan aku sepatut nya terima hakikat nie dngan hati ikhlas dan redha..dan yg terakhir skali mmang tak best gler lah hri nie..sbb nyer mse tyme biology tuh ada sumting yg tak dapat nak aku elakkan...hmm..hati ku berdegup kencang tatkala aku mnatap wajahmu..kau sungguh kacak bagi ku..tapi kacak lagi buah hati aku..namun..apabila aku mnatap wajahmu..ingin shaja aku brlari jauh daripada mu kerana kau amatlah mnggelikan bgiku..aku tidak mngganggap mu jijik tetapi..aku cuma tidak ingin kau mndekati ku..aku lebih rela berlari sejauh mngkin untk jauh kan dri ku dari mu..maafkan aku BELALANG..!!! hahahhahahah..waaa...!!!! mcm tu lah aku rasa tyme bio tdie...heee..geli taw x ble cgu tnjuk kan slideshow yg psal blalang tuhh...geli...geli..geli..mmang brdegup kncang hbes la dada aku..mcm2 rasa..adoitt...sebnyak2 binatang kt dunia nie..apsal belalang jgk yg di jdikan contoh untk group yg insects pnyer...hmmm...benci nyer..!!!!!!!! mmang rse mnggeletar bdn aku tyme tuhh...hah..! fobia ngn belalang still x hilang2 agie..!!
hmmm....so...inilah sbb nyer hri nie adalah bad day bgie aku..huhu..sdeyh ma..sdeyh gler..harap2 hri2 yg laen xder lah jdie cmnie....amin..~