j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

KEM PLKN ?
Friday, December 3, 2010 • 4:37 PM • 2 eLement{s}

ya Allah , dugaan apkah ini ? SIK , KEDAH ??? ya, aku dapat PLKN kt sik, kedah . puas aty ?MySpacepuas aty snggoh kan. sumpah aku nk tuntut cuti nnti. owg laen brsuka ria tyme cuti. aku ? aku tak pown . ergggghhhh! benci nya !MySpace aku tak suka la dengan kem PLKN tue ! sapa la yg anjurkan kem tue ha mula2? aku nak pegi serang dya! haahahha. tp kn, hurm.. apa yang dah aku rancang, suma nya dah hancuss skunk nie. MySpacenothing ! herk ? tak best btol la.. cuti kejap jer larh jwap nya aku nie.

okeyh. apa-apa jer lah najiha yea ! dah3. skunk nie............
terima kenyataan yang kau terpilih ke kem tue ! MySpace
terima kenyataan yang kau akan pergi Sik, kedah 02 januari 2011 nty!
lupakan hal cuti tue buat sementara waktu nie !
lupakan !MySpace
lupakan !
lupakan okeyh !
faham tak nie????MySpace

p/s : keep smiling, keep shining okie !  :)



 ....................................................................



2 Comments:

Blogger Cik Amy said...

hahah, sure best nanti PLKN :) dulu akak sy beriya taknak pegi sebab rumah kat JB tapi dapat kat sarawak. dulu lahh, now dah takd dapat kan luar semenanjung kan. but then masa nak balik, dia taknak balik pulakk. best sangat katanye hee

December 3, 2010 at 4:52 PM  
Blogger :: najiha :: said...

wah ! jauh nyer dya dpat. rmai yg kte best ble pgi sne. adoitt. x tao nk kta ap dh. hrap2 cmtue la.

December 5, 2010 at 3:56 AM  


Older Posts | Newer Posts