j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

FINAL EXAM , i'm not ready yet !
Saturday, April 14, 2012 • 11:07 PM • 0 eLement{s}

Greeting Text


bila dah nak dekat final , macam macam pulak berlaku . semester satu dulu , dengan kisah yang entah apa apa . kawan makan kawan . semester dua pulak , dengan kisah egois masing masing . aduhhh . macam nie ke yang dikatakan rencah kehidupan ? skema nya ! hahahaha . tak boleyh ke happy happy je masa final exam mode . baru lah best nak study . takder lah tension tension bagai :) jangan jadi cmnie sudah lahh . HEHE .






something different ? like what ? hurrmm , perasaan dan pendapat masing masing mesti berbeza kan . tak semua orang sama . kalau sama , maka alamat kiamat lah dunia nie . aiyoo yo . heheW heheW ! dan tak dapat dibayangkan kalau lelaki punya perasaan yang sama , then habis lah perempuan perempuan yang laen bakal jadik anak dara tua . sebab nya lelaki lelaki tadi tue punya taste yang sama terhadap perempuan . tak gitu ? ataw korunk pening or sewel dengan ayat aku ? hahahahaha . 

semester dua , study HARD or  study SMART ? lalalalala . i choose both of them . because i belive that 'whatever will be, will be' [QUE SERA SERA] . the future's not ours to see . right ?  perghh ! SKEMA lahh jiha . hahahahaha . takpe takpe , teruskan usaha anda okeyyy :) heheW heheW . 
 






k bai . good night cinta . ILY .