j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

sweet moment with you
Monday, May 14, 2012 • 11:52 PM • 0 eLement{s}

Greeting Text


hey peeps! haha . how are you ? feels good or bad ? hehe . whatever lahh . hari sabtu hari tue , 12 mei 2012 kan , aku di beri kesempatan yang amat amat best se-sangat2 sebab dapat jumpa dengan my kawan atau juga lebih tepat lagi kawan baik , kawan rapat , hah yg seangkatan dengan nya lah . heE (:
 



ngeehee , budak yang pakai inner purple tue tue tue , datang amik aku dekat latihan memandu IKMP , then kitaorang terus merayau-rayau ta tao nak makan kat mana . last last , KFC jugak . haha . yelahh aku lapar sangat ,  dari pagi tak makan . nak dekat pukul 3 baru boleyh makan . kesian kesian . 

dia cantik kan ? haha . tengok aku , oh ! ada jerawat ! HAHA(: malu DOEE . heeee . sekarang dah nak kurang dah sikit . naseb baek . okehh bebeh , gud luck for exam , wat yang terbaek okeeee , taww . k bai .