j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

tiada yang mustahil
Saturday, October 27, 2012 • 4:03 PM • 0 eLement{s}
Greeting Text

ting
ting
ting
ting
|
|
|
|

hmm :|
lemah nye semangat bila esok dah nak kena balik politeknik . rasa macam baru sehari je duduk kat rumah . tak puas betol sehh . kan kan kan ? eh btw , belum terlambat lagi kan jiha nak ucapkan Salam AidilAdha buat semua kaum muslimin dan muslimat :) jangan over sangat yea makan daging tue , tak lama nanti kangg . ngeee . btw cuti dah habes okeyy tawan tawan . so , get ready for exams right ?

EXAM ?  ME ? 

haha , not ready yet ! so , please please please dont talk about exam anymore . 
hmm syukur sesangat sangat sebab semester tiga kali nie cuma 3 paper je , Commercial Law, Cost Accounting and Financial Accounting. fuhh alhamdulillah ~ 

tengok macam sikit je kan , tapi jiha rasa semester tiga nie laa yang paling banyak stress. stress dengan lecturer yang macam macam kerenah. stress dengan kawan kawan yang macam macam ragam. stress dengan perasaan yang tak tentu hala. semua nak stress kan? haha . take it easy bebeh. Allah ada :) right ? Dia akan sentiasa ada untuk hambaNya dulu kini dan selamanya. 





so, DAT3B sesi jun 2012, harap harap moga persahabatan kita yang terbina selama ini berkekalan sehingga ke akhirat kelak yea. takmaw ada gaduh gaduh okeyy :)) good luck untuk final exam semester nie dan semester semester yang akan datang . kita fight sama sama okeyy . hehe . try to get the best result dalam kelas kita . semester lima nanti kita jumpa balik okeyy . insyAllah . take care .

oke , assalammualaikum .