j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

hari baru . keep smiling jiha .
Tuesday, May 31, 2011 • 1:59 PM • 2 eLement{s}
okayhhh , new entry ~ 
tentang apa ?
oh yeahhh , tentang kelas tuisyen yg aku cakap dlm entry yg sebelom nieyhh ~ 
TUISYEN AKAUN 
wagagagaga , kelakar , kelakar !
gegeh la masok tuisyen akaun tueh . 
* erkk , 'tuisyen' ? takdak la mcm tuisyen pown .
sebab cuma aku dengan kawan aku , Syahirah jer yang blajar kt situ ~ 
gegeh tak weyh ?
hahaha . gegeh tak gegeh , aku trpaksa jugak attend tuisyen tue . 
kalau tak nty aku terkapai - kapai sowg2 jer lah bila tyme masok class nty . 
demi kebaikan aku jugak kan . ngeeh3 .
cikgu yg ajar aku tue ,nama nya cikgu Zila ~
sporting gler beb ! buat lawak tak henti2 . 
puas aku gelak . 
kalau tak faham , dya terang smpai habeh2 .
berpeluh aku dengar pnjelasan dya yang panjang tue . 
hahahahahaha.
al-maklum lah kan , budak sains tulen blajar akaun . 
tak ke pening aku ngn kawan aku tue . 
kira nya kitaorg nie cuma blajar yg asas2 akaun tue jer dulu . 
yang form 4 dan form 5 ~ 


ngee . homework yg cgu bagi pown tak siap lagi . 
errr . bukan malas nk buat . hehe . 
ada yg tak faham sikit2 . ngee . 
( gegeh nak pegi tuisyen , ish2 . tapi malas nk buat homework . haha )
.
.
ngee . gud luck jiha ! 
akauntansi , i'm coming !  

sekian :)



2 Comments:

Blogger nur ameer hakiem said...

peh ! bagus bagus . tak lama la jadi acountant

May 31, 2011 at 5:51 PM  
Blogger g-ha ! said...

amin :) insyaAllah ~ harap2 cmtue lah . tpi takot jgk ~

June 1, 2011 at 12:31 AM  


Older Posts | Newer Posts