j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

Bestie
Tuesday, December 20, 2011 • 11:36 AM • 2 eLement{s}
Greeting Text


[ sengal , sewel , semua ada . hahaha!:) ]



hehehe . hye kawan-2 :) this short entry jiha tuju kan special se-sangat2 special buat sahabat / kawan dan juga merupakan best friend forever jiha . hee , lama sangat tak jumpa dya . lama sangat dah tak hang out ngn dya . lama sangat dah tak merapu-2 ngn dya . lama sangat dah tak gosip-2 ngn dya . heeehee . err , satu lagi ! lama sangat dah tak makan moi sup kat kedai tue ngn dya :) ngeeheee . mungkin tak dak rezeki lagi nak jumpa dya kottt , maybe next time . yeahh , ONE FINE DAY :) 

btw ,  cik IQA CENDANA syg , 
i just want to say that , I miss You too ! weeewittt :) 

okeyyy sayang ? HAHA! kantoi rindu kat akulah tu kan . hehee  . 
so , my dearest friend , enjoy this song okeyyyy:)  i dedicate this song special to you .









.


2 Comments:

Blogger Juliet_iRa~" said...

allolo sweetnya..hee

comel gambar dgn bff tu..:)

December 20, 2011 at 12:40 PM  
Blogger najiha said...

hehe , thanxss:) harap2 persahabatan nie kekal sampai bila-2 .

December 20, 2011 at 10:44 PM  


Older Posts | Newer Posts