j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

Esok 22 Disember 2011
Wednesday, December 21, 2011 • 6:39 PM • 0 eLement{s}
Greeting Text

hye kawan-2 sekalian :) weee , hari nie jiha not in a good mood okeyyy . huhu . masalah biasa-2 jerr kott . tiap-tiap hari ada masalah nie . hurm , jiha dah tak tao macam mana nak selesaikan masalah nie . sebab kalau sebelah pihak saja yang bertolak ansur , tapi sebelah pihak lagi tak . then macam mana masalah nie nak selesaikan ? arghh ! dah-2 . lupakan . nie bukan isu yang sebenarnya untuk entry kali nie okeyy . hehe:) 

okeyhhh , ESOK ! ya-2 . esok 22 Disember 2011 okeyyy . so ? 
ngeeeheee . soooo , esok adalah hari pendaftaran untuk kemasukan jiha ke semester dua . belom get ready apa-apa lagi nieyhh taww . hahahha . macam malas se-sangat2 jer nak balek kamsis smula . alahai , HOME SWEET HOME dah sampai tarikh luput nyaaa . huuu . kena tukar suasana laen pulak . ngeee:) KAMSIS! ya , kamsis yg ter-amat2 best tuee . weeeeee . hahahhaaa . 




tak sabar nyer nak menatikan hari esok yeaa . macam best jer . jiha EXCITED se-sangat2 nak balik kamsis . nak start kehidupan baru sebagai pelajar atau lebih best lagi di kenali sebagai 'SENIOR' . hhahahaha ! (*senior lahh sangat . baru sem dua jer pown dik oi . ngee) . hurm , lagi-2 excited nak naik 'batu caves' yang bertingkat-tingkat tuee . woahhh ! yang tue lagi seram jer dengar . heee . nak sampai kafe pentadbiran pown dah ada sampai 300 lebih anak tangga . mak aihhh . HAHAHA! best kan ? kan ? 

oh yeahhh ! sebenarnya excited nak jumpa kawan-kawan jer pown . tak der yang laen dah . ngeeehee:) okeyhhh , nie last entry jiha untuk bulan nie . yaa , untuk BULAN NIE okeyyy . stop berblogging kejap . banyak benda nak kena uruskan . weee . hehe . take care k ! bubye:) 

p/s: awak , imy !