j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

tak semua fahami
Friday, December 9, 2011 • 6:18 PM • 0 eLement{s}
Greeting Text

hye :) hurm , hari nie ? ahah , not in a good mood . sebab ? entah , ta tao sebab apa . macam-macam hal . dan dua hal yang jiha pasti , ta semua orang boleyh layan peragai kita dan ta semua orang boleyh fahami apa yang kita fikir. kan ? tapi bagi jiha kan at least , cuba lah untuk menghargai . even ta boleyh luangkan setiap masa nya , tapi sekurang-kurangnya cuba lah untuk menghargai nya satu jam . cukup lah . susah sangat ke ? jiha pown ta faham . maybe 'dieorang' tu lagi penting dalam hidup dya . yeahhh ! mungkin . sape tao kan . 




bagi jiha , hati jiha tak kuat . tak sekuat orang laen . tak sekuat apa yang orang laen pikirkan . padahal sebaliknya , LEMAH . tak mampu untuk memikul semua masalah tue . bodoh kan ? sengal kan ? ya , tak dapat nak di nafikan . itu memang kelemahan jiha . terlampau terdesak sangat ke jiha nie ? terlampau terhegeh-hegeh sangat ke jiha nie kalau jiha nak minta untuk nya beri ruang dan waktu nya untuk jiha ? tak lama pon . sekejap jadi lah . jiha tak mintak harta yang bernilai , wang ringgit segala , cuma MASA . hanya masa nya yang jiha perlukan . tak boleyh ke ? 

ahhh ! mungkin tak patot kan jiha fikir pasal nie ?  tak penting pown kalau jiha bagi tao satu dunia sekali pown . sebab , mungkin semua orang takkan fahami apa yang jiha fikirkan .  
am i right ? :|