j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

true love never gets old
Thursday, June 21, 2012 • 9:40 PM • 1 eLement{s}
Greeting Text


sweet couple forever and ever . macam nie ke ?



ngeheehe , macam sweet je kan . walau pown dah tua , still kasih sayang tak pernah hilang . tapi sekarang nie tengok orang orang tua , makin dah tua , makin dah tadak kemesraan . right ? nie saya cakap untuk 'kebanyakan' orang sebab kadang-kadang tue ada jugak yang walau pown dah tua pown masih lagi sayang menyayangi suami isteri :) ngeehehe .

one fine day , selepas saja akad nikah nanti kan, saya nak sampai bila-bila pown macam nie sehingga tua . i mean , kekal kasih sayang dari hari pertama akad nikah sampai lah akhir hayat . insyAllah !


I love seeing old couples that are still very much in love & sweet with each other.
It makes me happy 
knowing that there are really those who fight for their love until the very end.
and it gives me a sense of hope !
A certain assurance that happily ever afters are not only for a fairy tales :)


k , bubyeee .



1 Comments:

Blogger najiha said...

This comment has been removed by the author.

June 25, 2012 at 12:10 AM  


Older Posts | Newer Posts