j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

Jiwa Praktikal
Thursday, January 17, 2013 • 8:29 PM • 0 eLement{s}
Greeting Text

Hye dunia. hehehe, dah lama kot tak bukak blog, tak update blog, tak menggedik dekat blog, tak sedih sedih dekat blog. hahaha. buat terok kan aku? memang pown, sikit sikit buat terok. kadang kadang benda yang takda apa apa pown boleh jadi ada apa apa. err hah ha hah hah whatever. tak faham aku apa yang aku taip nie. main pakai taip ikot sedap hati mak ayah saudara bapak kandung nenek sebelah tokwan pak menakan aku ja. hehehe. ada ke patot 'roti ban' pown boleh cakap aku nie kalau nak update blog perlu ada 'MOOD' dulu baru boleh update blog. hahaha. dia suka memandai je kannn. nak perli letteeww. hergghhh !

btw wahai dunia yang unperfect nie, masok minggu nie aku dah 30 hari praktikal dekat KWSP perlis tue. wehuuu yeappa yeappa, best sangat ke? hahaha, memang tak laa kan. best poli lagi kot weh. serius cakap, tak tipu. suasana praktikal dengan suasana politeknik laen sangat. dan dugaan masa praktikal dengan dugaan masa dekat politeknik pown laen sangat. *sigh . serius first time sampai sana, aku dah kena perkenalkan diri lah apa lah. cuak tak cuak weh. depan depan 36 orang staf dekat situ. hatoyaiii, nak cakap menggelabah tak jugak, cuma malu malu kucing jeee. auuwww miieeoowwww! hahahaha. 




tapi kadang kadang ada time time tetiba jadi best lah pulak praktikal, sebab tak perlu nak pikirkan test, quiz, final exam, assignment, case study, tutorial, bla bla bla and blaa bla bla. hehehe. hmm, masing masing ada kelebihan masing masing. praktikal pown best, politeknik pown best. so,dua dua best dan dua dua aku sayang. muahh muahhh. *flying kiss flying kiss. LOL. 

akak akak abang abang dekat KWSP tue semua baik baik. semua peramah peramah dengan aku. tapi hmm kadang kadang aku teringin jugak nak ada kawan dekat situ yang sebaya dengan aku. tak pown at least dua tiga tahun tua dari aku ke, pown tak kesah. huhu sebab jiwa macam aku dengan jiwa macam akak akak abang abang tue laen laaa. kadang kadang ada masa nak jugak bercerita dengan jiwa jiwa remaja nie. hahaha, OVER kan? anyonyonyo. hahah. 




praktikal membosankan. serius aku rindu nak gelak gelak dengan kawan kawan. hmmpphh :/ walaupun banyak kerja, tapi aku tak dak lah happy sangat pown. biasa biasa jaaaa. waaaaaaaa sedihnyaaaa. huhuhu btw, tinggal lagi 75 hari nak praktikal, harap harap semuanya okey. insyAllah :) amin .

k, assalammualaikum.