j a i h o
☂ Never Be Replace

Annyeonghaseyo

j e e h a a | j a i h o




안녕하세요.

About TingTong My World Diary OLDER NEWER



As'salam & annyeonghaseyo.
You've stuck in my unprivate diary. So please be nice here or i call My Superman to KILL you !


Bigfootsss

URL blog wajib ada not email
Please put ur link correctly
No Ads are allowed
Harsh words are NOT allowed
Can exchange link here
---------------------------------------------

| |


Followers

Credits

Template : mrsmyungyeol
Inspired : Arrien Inspirit
Tutobies : Inspiriteu
Best Views:Infiniteu
Owner: Jaiho

letih kah aku ?
Thursday, June 30, 2011 • 12:20 AM • 0 eLement{s}
asalammualaikum :) 
 

ngee. hey ! hw r u ? 
hehe . Jiha (err . kejap jiha , kejap aku , kejap saya , haha . ntah ap2 ) dah beli dah suma barang-barang yg nak bawak pegi sana . hahax . excited doe
cuma nya belom siap lagi nak 'campakkan' barang-barang tue dekat dlm beg . yg tue memang malas . ngee . 
sebab banyak sangat barang-barang yg nak kena bawak . aduyaii . 
btw , kesian lah pulak dekat mama ngn papa . habes duet beli itu ini .
hehe . thanxs ya mama papa ! Love u so much ! 
 
err . agak memenatkan lah jugak . pusing sana . pusing sini semata-mata nak cari barang-barang Jiha . huhu . letih . letih . lenguh kaki doe . bila takdak kat kedai tue , pegi kedai laen . bila kedai laen takdak , pegi kedai sini . haha . 
last2 pakai ambik jer apa yang ada . hikhik . dah nak cepat . padan muka kau Jiha . ( tue la suka sangat buat keja last minit )  ngee . haha .
free2 jah kena marah dengan mama . hihik . peace ! 
lepas tue tao pulak nak sengih smpai ke telinga . aduyaii . macam-macam . ntah apa-apa la . 

tadie pown dah siap buat medical check up . ramai jugak orang dekat klinik . 
dan tak silap Jiha , ada dua orang nieyhh, dieorang pown nak buat medical check up jgk . hehe .
check tadie , 
berat Jiha = 43 kg 
tinggi Jiha = 161 cm 
 
BMI ? 
 
LOL . yang tue memang tanak amik tao . 
sebab tiap-tiap tahun asyik underweight jer . aduyaii ~
padahal dah makan banyak pown , tapi berat asyik cmtue jah . kejap 41 , pastue naik 43 pastue turun 42 pastue ? pastue ? pastue ? terbantut . hahaha . ntah apa-apa . ngee . 

hari nie takdak lah memenatkan sangat . tadie petang Jiha pegi pasar malam dekat stadium utama kangar . 
huhu . sesak . ramai orang . haish , nak cari parking pown susah doe . nie lah yg paling tak suka skali . (err , tapi nak pegi jugak tempat yang sesak-sesak tue ) ngee . 
tapi yang tak best nya , hujan tadie . grr . basah kot tudung , baju . aduyaaii . 
jalan pown cepat-cepat . macam orang nak kejar keta api jah . hahhaha 
 ntah apa - apa la ngko nieyhh Jiha . 
oke-oke . dah3 . stop mngarut dah . hish , keja gelak jah . macam- macam . 
oke lah . bai2 . gud nite .  sweet dream yaww ! :)